Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Uluslararası Konferansı

TYÇ Uluslararası Konferansı

Tarih : 26-27 Ekim 2022
Yer : The Marmara Hotel
Gümüşsuyu, Osmanlı Sk. 1/B, 34437 Beyoğlu/İstanbul

TUYEP Projesi kapsamında düzenlenecek olan Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Uluslararası Konferansı; yeterliliklerin çerçevelere yerleştirilmesi, önceki öğrenmelerin tanınması, kredi ve paydaşlar arası iletişim mekanizmları gibi TYÇ ve UYÇ uygulamaları konusunda iyi tecrübelerin paylaşılması ile TYÇ’ye yönelik farkındalığın artırılması için ulusal ve uluslararası kilit isimleri bir araya getirecektir.

İki gün sürecek olan konferansa toplamda 200 kişinin katılması beklenmektedir. Katılımcılar; çeşitli uluslararası/Avrupalı kuruluşların kıdemli temsilcileri ve UYÇ ulusal koordinasyon noktaları, kalite güvence kuruluşları, eğitim ve öğretim kurumları ile işveren ve öğrenen temsilcilerini içerecektir.

Seyahat ve konaklamaya ilişkin düzenlemeleri yapabilmemiz için lütfen aşağıda bağlantısı verilen formu 21 Ekim 2022 tarihine kadar doldurunuz.

Katılım Formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

TÜYEP Teknik Yardım Projesi

Teknik Destek Projesinin Sözleşme Makamı T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı’dır ve GOPA Danışmanlık Ltd.Şti. tarafından yürütülmektedir.

Ana amaçlar arasında MYK ve paydaşlarının kurumsal kapasitelerinin artırılması, Ulusal Yeterlilik Sistemi’nin (UYS) güçlendirilmesi ve TYÇ’nin uygulanması bulunmaktadır. Bu ana amaçlarla uyumlu olarak proje kapsamında MYK’nın yetkilendirdiği belgelendirme kuruluşları, MYK Sektör Komiteleri, denetçileri ve diğer ilgili paydaşlarına eğitimler verilmekte, MYK’nın mevzuatı gözden geçirilip güncellenmekte, kalite güvence sistemi güçlendirilmekte, MYK ve TYÇ portalları yenilenmekte ve UYS, MYK ve TYÇ hakkında farkındalık artırma etkinlikleri düzenlenmektedir.